fbpx

Breathing to transform your spirit

Kom med oss och utforska din andning i alla dimensioner – Klassisk Pranayama och modern BREATHWORK.
 
Vi bor på Gysinge Wärdshus som ligger intill nedre Dalälven https://www.gysingewardshus.se/ cirka 2 timmar från Stockholm.

Viveka är certifierad Pranayama lärare (3-års studier) från Kaivalyadhama Yoga Institute i Indien. Hon studerar också 2:a året av 2 års utbildning i Meditation tillsammans med Tara Barch och Jack Kornfield. Hon grundade och driver Atmajyoti sedan 2002 och har studerat yoga sedan 1998.
 

Johnny Oduya, grundare av hale.

Johnny är en tidigare professionell idrottare som spelade på högsta nivå. Han har utforskat och testat många tekniker för att få en konkurrensfördel och en bättre hälsa. Idag är han breath guide och lär ut Breathwork för att hjälpa dig att hålla kropp och hjärna i balans. Johnny spelade hockey hela sitt liv. tio år i NHL resulterade i två Stanley-koppar, båda gånger med Chicago Blackhawks. Efter sin karriär fokuserade han på sin passion för filosofi och medvetenhets metoder. Nyfiken och undersökande i hjärtat, snubblade han över Breathwork och insåg genast dess enorma potential för att omvandla och höja den mänskliga upplevelsen. Johnny hjälper dig att hitta kraften bakom din andning för att få ut mer av livet och din träning.

  • Breatheology Certified Instructor
  • Art of Breath Certified
  • Conscious Breathing Instructor
  • Breath Mastery
  • (student)
  • Hale breath guide

Markus Masip

Pragmatisk och medkännande i lika hög grad, Markus hjälper dig att ansluta till dig själv, andra och världen. Med en bakgrund inom konflikthantering, säkerhet och självförsvar vet Markus hur viktigt autentisk kommunikation är för att lindra spänningar och skapa gemensam grund. Han är en av våra connect guider, och han älskar att hålla djupa andningssessioner som syftar till emotionell och psykologisk läkning.

  • Breath guide (Inspiraktiva)
  • Rites of passage facilitator (ROP-Institute)

Om hale

hale är ett centrum och community för Breathwork som grundades i Stockholm av en passionerad grupp erfarna och certifierade andningsguider. hale hjälper människor att breathe, connect and grow. Vi började med en enkel idé: att ge alla människor lätt tillgång till Breathwork och andningens kraft. Breathwork är ett oöverträffat verktyg för att förbättra andningskvaliteten och livet. Metoderna är många och tjänar olika mål. Vi vill göra verktygen tillgängliga för alla genom att samla dom på ett ställe. 

Vi är här för att hjälpa dig att frigöra den fulla potentialen av din andning

Våra dagar tillsammans ser ut så här

Fredag
17.00 Arrival och check-in
18.00 Middag och välkomnande
19.30 Yoga & Meditation
21.30 Lights out

Lördag
07.00 Pranayama/Meditation
10.30 Brunch
11-14 Free time & SAUNA
14.00 Presentation Breathwork
15.30 hale connect, re-birthing
18.00 Middag JULBORD
19.30 Group talk/Yoga/Meditation
21.30 Lights out

Söndag
07.00 Breathwork hale basic
08.30 Ice bathing/Sauna
10.30 Brunch
11-13 Free time
13.00 Yoga & Meditation
15.00 Closing
16.00 Check-out

Just Breathe retreat

Boka retreat

Just Breathe retreat Atmajyoti yoga

27 november - 29 november

Datum: Fredag 27 november – Söndag 29 november

Plats: Gysinge Wärdshus

Antal dagar: 2 nätter

Mat: Två brunch och två middagar

Pris: 5500 kr