fbpx

Deepening your Ashtanga Yoga Practice

“ For once you have flown , you will walk the earth with your eyes turned skyward..for there you have been and there you long to return “

Leonardo Da Vinci

 

Välkommen till en tre timmars workshop med vår underbara Gigi där du för en möjlighet att fördjupa dig inom Ashtanga Yoga.


Denna workshop är till för dig som provat Ashtanga yoga och kanske just nu går en Ashtanga yoga kurs och som känner att du vill fördjupa din practice och lära dig lite mer om Ashtanga yogan, hur och var den kommer i från och hur du på ett säkert sätt kan växa i din egen practice.


Du kommer också att få mer kunskap om andningsövningar – Pranayama och Filosofin bakom yogan. Denna workshop kommer att innehålla både fysisk practice men också filosofi och pranayama. Det är ofta när vi tar steget till en fördjupnings kurs inom yogan som vi växer i vår practice och vår lära om oss själva.

Ashtanga Yoga Atmajyoti

Om Ashtanga Yoga


Ashtangayoga är en dynamisk yogaform som kombinerar rörelse och andning i ett jämt flöde. Grundaren till denna yogaform är Sri K Pattabhi Jois. Yogapositionerna följer en bestämd ordning (sekvens) där varje position bygger på den föregående. Du lär dig med tiden att följa sekvensen i takt med dina andetag, efter dina förutsättningar och på ett säkert sätt för din kropp.


En daglig practice, med medvetenhet, bygger en stabil och stark grund som blir en säker utgångspunkt från vilken du kan släppa spänningar i kropp och sinne och lära känna dig själv.


Vårt mål är att du som kommer ska känna dig lugn och trygg på mattan och i yogarummet.

Kurstillfällen

Ashtanga Yoga Atmajyoti

Deepening your Ashtanga Yoga Practice (Workshop)

Datum: Lördagen den 17 oktober

Tid: 12.00 – 15.00

Lärare: Gigi Fridfinnsdottir

Pris: 450 kr