fbpx

Inspirationsyoga med Ann Ringstrand

Från modedesign till mindfull doftkreatör

 

Välkommen till 60 min yoga + 60 min inspirerande berättelse om Anns doftresa.

 

Kom på yoga med efterföljande stund där Ann Ringstrand berättar om sin resa från modedesigner till doftkreatör. Ann berättar om sina aromatiska dofter (för rum och kropp) kopplade till mindfulness och yoga.

 

I priset ingår en exklusiv doftolja som du väljer på plats. Läs om dofterna https://annringstrand.com/collections/fragrance

Efter workshopen finns det möjlighet att köpa ytterligare parfymer, oljor och handgjorda oljebrännare till 20% rabatterade priser.

Vi börjar med 60 min mjuk yoga flow, för alla även nybörjare, följt av 60 min berättelse om Anns doftresa.

 

Pris 600 kr, inkluderar en doftolja (för brännare) designad av Ann Ringstrand (värde 700 kr)

 

År 2015, efter 25 år som designer och grundare av svenska modemärket HOPE, började Ann Ringstrand sin resa att förändra sitt dagliga uppdrag att driva företag. Hon hittade en ny väg mot ett liv som formats av längtan att vara mer närvarande i sitt eget liv. Ann upplevde att medans hennes varumärke Hope växte och blev uppmärksammat, tappade hon förmågan att fokus på stunden och också förmågan att njuta av framgångarna. Hon beslutade sig för att ”designa-om” sitt liv och förena sin passion för design och yoga tillsammans med mer tid för familj och vänner.

Ann utbildade sig 2016 inom doftsegmentet till Natural Perfumer i Kalifornien och därefter 2018 till yogalärare på Atmajyoti, RYS 200h. ”Min intention är den samma både som designer och yogalärare, jag tycker om att supporta vår vardag och göra den enklare att trivas i.

Kurstillfällen

Inspirationsyoga med Ann Ringstrand​

Datum: 26 november

Dag: Lördag

Tid: 13:30 – 15:30

Lärare: Ann Ringstrand

Pris: 600 kr (I priset ingår är en doftolja)

Early Bird vårterminen 2023
This is default text for notification bar