fbpx

Kakao cermoni med Fiorella och Daniel

Välkommen till Kakao ceremoni med Fiorella och Daniel där du kommer att få delta i en uråldrig tradition av att använda den högsta kvalitet av kakao från Guatemala . Shamaner och människan har länge använt kakao som en del av ceremoni och med rätt intentioner och guidning så kan kakao vara en fantastisk medicin som öppnar hjärtat och skapar mer generositet och välvilja till vår omgivning.

 

Vi samlas i en cirkel där även Daniel och Fiorella kommer att använda sig av en kortare breath work practice. Vi kallar in de 4 riktningarna och ber om guidning inför ceremonin. Musik, intentioner och vackra klangskålar har också en viktig del av vår ceremoni.

 

Vår intention är att skapa ett så vackert och inspirerande plats som möjligt för att du ska känna dig trygg att öppna ditt hjärta och ta del av all den medicin som kakaon av så hög kvalitet kan ge.

 

Några av de fördelar som kakao kan ge:

– Du öppnar upp för mer känslor, sårbarhet och connection.

– Kakao av hög kvalitet har fantastiska nivåer av magnesium . Magnesium är en mineral som är fantastisk för att slappna av , släppa spänningar i muskler och får ofta namnet ” den avslappnande mineralen”.

– Vi får mer blodtillförsel till hjärnan och bättre fokus och medvetenhet.

– Kakao innehåller också anandamide, även kallat ” the bliss molecule ” och PEA , allmänt känd som ” Love Chemical”.

– Kakao är klassad som super food då den innehåller 40 ggr mer oxidanter än blåbär. Dessutom har den höga halter av järn och kalcium.

 

Ceremonin är ca 2.5 timmar lång med musik, breathwork och en del mjuka rörelser.

Kakao cermoni

Kurstillfällen

Kakao cermoni Atmajyoti yoga Stockholm

Kakao cermoni

Datum: Söndag, 25 september

Tid: 13:00 – 15:30

Lärare: Fiorella Garibaldi och Daniel Suurna

Pris: 555 kr inkl. ceremoniell kakao

Grundkurs i mindfulness
This is default text for notification bar