fbpx

Lär dig grunderna i Ashtangayoga

Välkommen på en intensivkurs för alla som vill lära sig grunderna i Ashtangayoga.

 

Vi går igenom grunderna av andning och rörelse och med hjälp av andetaget tar vi oss igenom de olika rörelserna. Du får lära dig solhälsning A och B samt de flesta stående rörelserna och de första sittande yogapositionerna i Ashtangayogans första serie, samt ett modifierat avslut. Vi hjälper dig att bygga upp en stark och medveten yogaträning för att inspirera dig till att fortsätta med en regelbunden yogapraktik.


Det är en bra möjlighet för dig att komma i bättre kontakt med din andning och stärka förståelsen om din kropp. Du utgår från din förmåga för att utvecklas vidare i egen takt. Vi ses under två timmar på fredag och lördag.
Välkommen till en helg med

Ashtangayoga i fokus!

Ashtanga Yoga Nybörjare

Om Ashtanga Yoga


Ashtangayoga är en dynamisk yogaform som kombinerar rörelse och andning i ett jämt flöde. Grundaren till denna yogaform är Sri K Pattabhi Jois. Yogapositionerna följer en bestämd ordning (sekvens) där varje position bygger på den föregående. Du lär dig med tiden att följa sekvensen i takt med dina andetag, efter dina förutsättningar och på ett säkert sätt för din kropp.


En daglig practice, med medvetenhet, bygger en stabil och stark grund som blir en säker utgångspunkt från vilken du kan släppa spänningar i kropp och sinne och lära känna dig själv.


Vårt mål är att du som kommer ska känna dig lugn och trygg på mattan och i yogarummet.

Kurstillfällen

Ashtanga Yoga Atmajyoti

Ashtangayoga nybörjarkurs

Datum: 16-17 april

Dag och tid: Fredag 17.45 – 19.45, Lördag 12.00 – 14.00

Lärare: Gigi Fridfinnsdottir

Pris: 700 kr