fbpx

MediYogaterapi

Mediyogaterapi är för dig som har ett speciellt problem som du vill komma till rätta med, det kan vara såväl psykologiskt som fysiologiskt ex stressproblem, sömnproblem, hjärtflimmer, högt blodtryck, rygg/nackproblem, oro och nedstämdhet.

 

MediYogaterapi går till så att vi träffas en gång för ett längre (1,5-2 h) terapeutiskt samtal, via samtalet utformar terapeuten ditt personliga yoga- och meditationspass som vi avslutar med att göra tillsammans. Därefter så gör du ditt yogaprogram hemma under 6 veckor då vi träffas igen för en avstämning (1 h).

 

MediYoga® är en svenskutvecklad terapeutisk yogaform som är utforskad, beprövad och används reguljärt inom svensk hälso- och sjukvård. MediYoga är reglerad, kvalitetssäkrad och metodiserad. Utövandet karaktäriseras av daglig dosering under given tid genom praktiserande av en kombination av medveten andning, mjuka lugna rörelser, koncentrationstekniker, avslappning och meditation. MediYoga® kan utföras av vem som helst och kräver inga förkunskaper, alla kan utöva på sin individuella nivå. Du behöver inte vara sjuk för att använda MediYoga som ett verktyg/träningsform utan kan med fördel skapa en bättre hälsa, harmoni och välmående i vardagen även som frisk.

 

Det råder idag ingen tvekan om att yoga och meditation ger flertalet positiva medicinska effekter. Inom svensk forskning på MediYoga® har resultaten visat goda effekter på bl.a. stress, rygg-, hjärt- och sömnproblem, högt blodtryck, smärta, oro och ångest.

 

Under en MediYoga® – Terapeutisk Session™ går vi gemensamt igenom din situation genom ett terapeutiskt samtal där vi utifrån ett medicinskt och holistiskt perspektiv försöker identifiera orsaker och samband till rådande obalanser. Målsättningen med sessionen är att du skall få en ökad förståelse och ett individuellt upplägg på en nivå så att du själv kan träna hemma för att påverka din egen självläkning och balans.

 

En diplomerad MediYoga Terapeut har genomgått MediYoga Institutets samtliga utbildningssteg där terapeuten följer en tydlig samtalsstruktur och etiska riktlinjer.

 

Läs mer om mediyogaforskning här.

Mediyogaterapi

Kurstillfällen

Mindfulness and Compassion mind training course

MediYogaterapi

Genom att klicka på “BOKA HÄR” kommer du att länkas till vår prislista. Där väljer du MediYogaterapi.

Pris: 1850 kr

Antal tillfällen: 2 gånger

Yogaretreat oktober 2023
This is default text for notification bar