fbpx

Söndagsmeditation

Under tre söndagsmeditationer kommer vi att på olika sätt ta hjälp av kroppen för att öva medveten närvaro och komma djupare i meditationen. Det blir både långsamma medvetna rörelser och mer sensoriska upplevelser och även djup avslappning i någon form av kroppsskanning. Du får också en del enkla tips på hur du kan förhålla dig till svårigheter många upplever i meditationen. Är du med på plats får du gärna ställa frågor om det är något speciellt du har svårt med i ditt mediterande.

 

Peter Amling är mindfulnessledare och skogsbadsguide och har praktiserat mindfulness, meditation, yoga, tai-chi och qi-gong i olika omgångar i 30 år.

Nadabrahma - Söndagsmeditation

Peter Amling har utövat yoga, meditation, qigong mm för egen del i många år och är sedan sju år mindfulnessinstruktör för både privatpersoner och på företag. Han leder också meditationer och tysta retreater. Peter guidar också skogsbad och har assisterat vid utbildning av skogsbadsguider hos Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Han är annars verksamhetskonsult och coach och jobbar med att stödja männsikor och organisationer i förändringar och vägval. Där smyger han ofta in inslag från mindfulness för att få bort hinder och skapa nya perspektiv.

Kurstillfällen

Mindfulness and Compassion mind training course

Söndagsmeditation

Datum: 21 mars & 18 april
Dag: Söndagar

Tid: 16.00-17.00

Lärare: Peter Amling

Pris: 150 kr per tillfälle