fbpx

Vinyasa Flow

Sandra undervisar i Vinyasa Flow där hon lägger fokus på ett flöde med musik och oftast ett tema inför practice. Hon har sedan länge undervisat med stort fokus på alignment men använder sig också av stor kreativitet för att skapa nya flöden
och sekvenser. Hennes klasser bygger lugn , värme och styrka och ofta med avslut av en eller två yin poses för att komma ner i tempo och för att verkligen känna effekten av yogan. Sandra använder sig av do terra oljor under avslappningen och älskar att förmedla yogans budskap.

 

 

På söndagar undervisar Cinna Brahme i Feminine Flow. Det är är en yogaklass för den feminina kroppen och energiflödet. Genom en blandning av guidade och fria flöden av rörelser ihop med andning, skakning och ljud väcker vi kontakten med våra feminina kraftcenter – vårt womb space och vårt hjärtcenter. I det fria och tillåtande flödet skapar vi tillsammans en trygg och inkluderande miljö som öppnar upp för att fördjupa kontakten med vår kropps visdom och vår medfödda intuition. Under en klass rör vi oss mellan mjuka guidade rörelser, mer kraftfull och explosiv skakning till friare intuitiva rörelser.

Vinyasa Flow Sandra Stockholm

Om Vinyasa Flow

 

Vinyasa Flow är fokus på ett flöde med musik och oftast ett tema inför practice. Vinyasa är ofta lite snabbare än våra Hatha Flow klasser. Vi arbetar fortfarande med alignment och använder också en stor kreativitet för att skapa olika flöden och sekvenser. Klasserna bygger lugn, värme och styrka och avslutas ofta med en eller två yin positioner för att komma ner i tempo och för att verkligen känna effekten av yogan.

Kurstillfällen

Hathayoga Sandra Stockholm

11 januari - 14 juni 2021

Dag: Måndagar

Tid: 09:30 – 11:00

Lärare: Sandra Wijkman Donovan

Pris: 4950 kr

Antal kurstillfällen: 22 gånger

Hathayoga Sandra Stockholm

12 januari - 15 juni 20201

Dag: Tisdagar

Tid: 17:15 – 18:30

Lärare: Sandra Wijkman Donovan

Pris: 4600 kr

Antal kurstillfällen: 23 gånger

Sandra Yoga Hatha

13 januari - 16 juni 2021

Dag: Torsdagar

Tid: 10:00 – 11:30

Lärare: Sandra Wijkman Donovan

Pris: 5175 kr

Antal kurstillfällen: 23 gånger

15 januari - 18 juni 2021

Dag: Fredagar

Tid: 07:00 – 08:15

Lärare: Sandra Wijkman Donovan

Pris: 4180 kr

Antal kurstillfällen: 22 gånger

Yoniyoga Stockholm

Feminine Flow

Datum: 17 januari – 20 juni 2021

Dag: Söndagar

Tid: 16:00 – 17:15

Lärare: Cinna Brahme 

Pris: 4180 kr

Antal kurstillfällen: 22 gånger

Feminine Flow är en yogaklass för den feminina kroppen och energiflödet. Genom en blandning av guidade och fria flöden av rörelser ihop med andning, skakning och ljud väcker vi kontakten med våra feminina kraftcenter – vårt womb space och vårt hjärtcenter. I det fria och tillåtande flödet skapar vi tillsammans en trygg och inkluderande miljö som öppnar upp för att fördjupa kontakten med vår kropps visdom och vår medfödda intuition. Under en klass rör vi oss mellan mjuka guidade rörelser, mer kraftfull och explosiv skakning till friare intuitiva rörelser.