fbpx

Yoga, grön mat & vandring

Kom med på vårt första retreat på Luxury Finca Son Salas som ligger vackert inbäddat i Olivlundarna i Tramuntanabergen precis invid Medelhavet mitt emellan den pittoreska hamnen Port Sollér och staden Soller. Son Salas är smakfullt renoverat och alla rum är En suite. På området finns en vacker yogastudio, en tennisbana, en saltvattenpool, ett gym och en vacker fruktträdgård. Vyerna över bergen är magiska.

Vi är en liten grupp och såväl nybörjare som mer vana elever är välkomna till retreatet. Sandra & Viveka undervisar tillsammans. Vi undervisar yoga på ett mjukt sätt och alla kan vara med. Vi utövar Hatha/Vinyasayoga, Yinyoga, Mediyoga och Pranayama (yogiska andningsövningar). Under retreatet så utforskar vi en period av tystnad. Vi utforskar också olika tekniker inom meditation – Vipassana och Mantrameditation. På detta retreat yogar vi, samt gör härliga vandringar och äter vegetarisk underbart god mat tillsammans.

Maten är vegetarisk och fantastisk med Mallorcas härliga råvaror. Vi serverar yogagrötfrukost, lunch och middag. Däremellan finns det alltid härliga teer att avnjuta. Med på resan är våra underbara vegetariska kockar. Efter yogapasset på morgonen disponerar du dagen som du vill. Otaliga utflyktsmål, vandringsleder och sevärdheter erbjuds i närområdet. Vi erbjuder ett par gemensamma vandringar under våra dagar tillsammans.

Våra dagar tillsammans ser ut så här

07:30 – Pranayama & Hatha/Vinyasa yoga
09:30 – Frukost
Sol & bad / vila / vandring
13:30 – Lunch
Sol & bad / vila / utflykt
16:30 – MediYoga/Pranayama/Yogafilosofi
18:30 – Middag
20:00 – Yinyoga och Meditation

 

Massage: Vår fantastiska Thaimassör Aleksander Skwara är med på resan. En behandling på två timmar kostar 100 Euro och bokas samt betalas (kontant) på plats till Alexander.

Antal platser kvar

Period 1: 12-16 okt – 7 platser kvar
Period 2: 17-20 okt – Fullbokat

Om Son Salas

 

Son Salas är en Luxury Finca som kan dateras från 1600-talet. Den ligger inbäddad i Olivlundar i bergen mellan Port de Sóller och Sollér. Det är en vacker, stressfri plats som möjliggör ett grundande lugn.

Kommande yogaresor

12-16 Oktober 2021

Typ av yoga: Vinyasa/Hathayoga, Yinyoga, MediYoga, Pranayama och Mindfulness

Mat: Helpension med vegetarisk kost (Yogagrötfrukost de Lux, lunch och middag)

Plats: Son Salas, Port de Sollér

Antal dagar: 4 nätter

Pris: 14 500 kr
Du betalar 4000 kr i anmälningsavgift och sedan slutbetalning 30 dagar innan avresa.
När du trycker på Boka resa och sedan ska Bekräfta yogaresa så får du 3 alternativ – välj ANMÄLNINGSAVGIFT när du anmäler dig och SLUTBETALNING när du slutbetalar.

17-20 Oktober 2021 - Fullbokat

Typ av yoga: Vinyasa/Hathayoga, Yinyoga, MediYoga, Pranayama och Mindfulness

Mat: Helpension med vegetarisk kost (Yogagrötfrukost de Lux, lunch och middag)

Plats: Son Salas, Port de Sollér

Antal dagar: 3 nätter

Pris: 10 900 kr
Du betalar 4000 kr i anmälningsavgift och sedan slutbetalning 30 dagar innan avresa.
När du trycker på Boka resa och sedan ska Bekräfta yogaresa så får du 3 alternativ – välj ANMÄLNINGSAVGIFT när du anmäler dig och SLUTBETALNING när du slutbetalar.

Du kan delbetala våra yogaretreats räntefritt upp till 12 månader genom vårt samarbete med Humanfinans. Klimatkompensera gärna din flygresa. Du kan du räkna ut din klimatkompensation och välja ett miljöprojekt att stödja genom Zeromission.

 

Priserna gäller del i dubbelrum.
Vi ställer Resegaranti till Kammarkollegiet enligt Resegarantilagen. Vidare följer vi Konsumentverkets riktlinjer för Paketresor gällande bokning och avbokning – här kan ni läsa.

 

Flygresa: Bokar man och betalar själv. Vi hämtar er i Sollér som ligger cirka 30 minunter från flygplatsen, dit går det tåg och buss (från Plaza Espana i Palma) alt. taxi som kostar ca. 60 Euro.

 

Övrig information: Man anländer på fm/dag samma dag som kursen börjar. Vi serverar lunch när man anländer. På ankomstdagen yogar vi på eftermiddagen, därefter middag och yinyoga samt meditation. Kursen avslutas med brunch samma dag som kursen slutar och vi är klara ca 11:30-12:00. Det finns tyvärr inte möjlighet att anlända tidigare eller att stanna kvar efter brunchen den sista dagen då antalet platser på Cas Bernats är begränsat samt att det behövs ges utrymme för städning.

 

Ta sig till Sollér:

Tåg
Buss
Du kan också boka Taxi med vår vän Samir som kör hela vägen till Son Salas och Cas Bernats. Telefon: +46 708-115833 och kostar ca 60 Euro. E-mail: info@moreofmallorca.com.

 

Hotell Sollér:
Hostal Nadal – enkelt och mycket prisvärt
El Guia – mycket bra
Can Isabel – mycket bra

Höstterminen har börjat!
This is default text for notification bar