fbpx

Yogaretreat med Viveka & Sandra - oktober 2023

Kom och lev yogaliv med oss. Yoga, Pranayama och Meditation i en njutbar miljö. Vi äter den mest underbara gröna maten tillagad av vår egen kock Cecilia Olsson.

 

Vi håller  yogaretreatet på Luxury Masai Can Vital som ligger vackert inbäddat i bergen med utsikt över vackra Mont Serrat. Can Vital är smakfullt renoverat och alla rum är En suite. På området finns en vacker yogastudio, en ljuvlig infintypool, ett litet gym och en vacker örtträdgård. Vyn över bergen är magisk.

 

Vi är en liten grupp och såväl nybörjare som mer vana elever är välkomna till retreatet. Sandra & Viveka undervisar tillsammans. Vi undervisar yoga på ett mjukt sätt och alla kan vara med. Vi utövar Hatha/Vinyasayoga, Yinyoga, Mediyoga och Pranayama (yogiska andningsövningar).

 

Under retreatet så utforskar vi en period av tystnad. Vi utforskar också olika tekniker inom meditation – Vipassana och Mantrameditation. På detta retreat yogar vi, samt gör en härlig vandring och äter vegetarisk underbart god mat tillsammans.

 

Maten är vegetarisk och fantastisk med Spaniens härliga råvaror. Vi serverar yogagrötfrukost, lunch och middag. Däremellan finns det alltid härliga teer att avnjuta. Med på resan är våra underbara vegetariska kock Cecilia Olsson.

 

Efter yogapasset på morgonen disponerar du dagen som du vill. Vi bor i bergen och det finns vandringsleder. Vi erbjuder en gemensam vandring under våra dagar tillsammans.

Våra dagar tillsammans ser ut så här

07:30 – Hatha/Vinyasa yoga
09:30 – Frukost
Sol & bad / vila / vandring
13:30 – Lunch
Sol & bad / vila / utflykt
16:30 – Yin/Pranayama/Yogafilosofi
18:30 – Middag
20:00 – Mjuk yoga/MediYoga och Meditation Yoga Nidra/Vipassana

 

Massage: Vår fantastiska Thaimassör Aleksander Skwara är med på resan. En behandling på två timmar kostar 110 Euro och bokas samt betalas (kontant) på plats till Alexander.

Om Can Vital

 

Can Vital ligger i hjärtat av Alt Penedes inbäddat i  naturen med vacker utsikt över bergskedjan Montserrat. En fridfull plats som inbjuder till djup kontakt med naturen, en plats att varva ner på och lyssna inåt. Vi bor ensamma här i bergen. Rummen är nygjorda och varsamt inredda för att smälta in i den vackra omgivningen.

Priser och bokning

4-7 okt - 12 platser kvar

Typ av yoga:  Hathayoga, Yinyoga, MediYoga, Pranayama och Meditation

 

Mat: Helpension med vegetarisk kost

(Yogagrötfrukost de Lux, lunch och middag)

 

Plats: Can Vital, Mediona Barcelona

 

Period: 4-7 oktober

 

Pris: 10 900 kr 

 

Det finns 4 singelrum (nu 2 lediga) – Enkelrumstillägg 

Pris: 3 670 kr (ca USD 376, ca Euro 350)

 

Du betalar 4000 kr i anmälningsavgift och sedan slutbetalning 30 dagar innan avresa. När du anmält dig så mailar du och meddelar vilken period du anmält dig till retreat@atmajyoti.se

 

När du trycker på Boka resa och sedan ska Bekräfta yogaresa så får du 3 alternativ i en rullgardinsmeny – välj ANMÄLNINGSAVGIFT när du anmäler dig och SLUTBETALNING när du slutbetalar.

 

Varmt välkommen med på Atmajyoti Yogarereat.

Boka resa

Du kan delbetala våra yogaretreats räntefritt upp till 12 månader genom vårt samarbete med Humanfinans.

Klimatkompensera gärna din flygresa. Du kan du räkna ut din klimatkompensation och välja ett miljöprojekt att stödja genom Zeromission.

 

Priserna gäller del i dubbelrum.

 

Vi ställer Resegaranti till Kammarkollegiet enligt Resegarantilagen. Vidare följer vi Konsumentverkets riktlinjer för Paketresor gällande bokning och avbokning – här kan ni läsa.

 

 

Flygresa: Bokar du till Barcelona och betalar själv. Vi ordnar med en transfer från flygplatsen till Can Vital till självkostnadspris.

 

Övrig information: Incheckning från 15:00. Vi startar med gemensam yoga vid 16:00.  Därefter följer vi retreatschemat.

 

Kursen avslutas med brunch samma dag som kursen slutar och vi är klara ca 11:30-12:00. Utcheckning från rummen ca 10:30.

 

Det finns tyvärr inte möjlighet att anlända tidigare eller att stanna kvar efter brunchen den sista dagen då antalet platser på Can Vital är begränsat samt att det behövs ges utrymme för städning.

Yogaresor med Atmajyoti 

Varje år arrangerar vi Atmajyoti yogaresor till olika ställen.

I vår arrangerar vi två resor till underbara Can Vital utanför Barcelona – ett Vipassana retreat och ett yogaretreat. I höst är du välkommen till Mallorca och härliga Son Salas i Sollér.

Yogaretreat oktober 2023
This is default text for notification bar