fbpx

Yoniyoga

Yoniyoga – Yoni är sanskrit och betyder Sacred Portal, det är ett ord för vår vagina. Vår yoni är den mest receptiva delen hos oss kvinnor, och ihop med vår livmoder vårt center för kreativitet, skapande, vår livsenergi och vår personlig kraft.

 

Ta en stund och känn din Yoni, hur ofta är du i kontakt med henne? Vilken är din relation till henne? Vad kallar du henne? Hur “pratar” du om henne? Många av oss, både som individer och kollektivt i vårt samhälle tenderar att antingen översexualisera henne eller skambelägga henne, kanske till och med bådadera samtidigt. Vår kvinnliga sexualitet har förminskats, förtryckts och skambelagts så mycket genom tiderna och just därför är det så otroligt läkande när vi åter skapar en kärleksfull kontakt och börjar äga vår sexualitet i sitt fulla uttryck!

Yoniyoga Stockholm

Om Yoniyoga

Yoniyoga en mjuk, varsam och otroligt inkännande praktik. Genom en blandning av guidade och fria flöden av rörelser ihop med andning och ljud utforskar vi relationen till vår yoni, vår feminina essens, mjuka kraftfullhet och intuition. Fokus ligger hela tiden på att hitta och stärka kontakten med vår yoni, livmoder samt att väcka och stärka energin i vårt sakralchakra. Andra bonusar är att vi stärker vår bäckenbottenmuskulatur, balanserar upp våra hormoner, ökar vår sensitivitet och vår förmåga till njutning, både sexuellt och till livet i stort!

 

Yoniägg kurs

Vill du kultivera din livskraft, lust och förmåga att känna dig strålande och levande? Yoni är Sanskrit för vagina. Det vackra ordet översätts som “sacred space”.
 
Detta är en minikurs i yoniägg praktik där vi under första tillfället yoniyogar utan ägg. Vid detta tillfälle finns det möjlighet att köpa ägg av Cinna om du inte redan har ett eget. De resterande 3 ggr guidas du in i yoniäggpraktiken med ägget.
 
Yoniägget hjälper oss att öka kontakten med vårt underliv och vår feminina essens. Ägget hjälper till att väcker slumrande muskulatur så vi stärker vår bäckenbotten, ökar cirkulationen och ökar sensitiviteten i din yoni. När vi jobbar med yoniägget jobbar vi även med att aktivera och balansera sakralchakrat – vårt center för kreativitet sexualitet och intuition. Vår livmoder och vår yoni är våra kraftcenter för intuition. När vi kvinnor börjar hitta kontakt med vår livmoder och vår yoni fördjupar vi också vår intuition.
 
När vi kultiverar vår sexuella energi genom yoniyoga och yoniägg-praktik kultiverar vi vår livskraft, inre glöd och förmåga att känna oss strålande och levande! Många upplever även att när vi stärker kontakten med vår yoni så stärker vi vår inre kraft, femininet och självkärlek.
 
Yoniäggpraktiken har sina rötter i Taoismens Kina för ca 3000 år sedan. Yoniyogan jag undervisar är en blandning av denna praktik, tantra och väldigt mjuk yoga. Yoniäggpraktiken är djup läkande och helande för oss kvinnor. Både på ett fysiskt plan där vi kan stärker bäckenbotten, släpper spänningar och balanserar våra hormoner, men även på ett mer energiskt plan där vi kommer i kontakt med en djup inre feminin kraft och den flödande livsenergin – shakti.
Yoniägg Yoniyoga Atmajyoti Stockholm

Yoniägg kurs

Datum: TBD för våren 2023

Dag: Måndagar

Tid: 19:00-20:30

Lärare: Cinna Brahme

Pris: 1300 kr

Plats: Sigtunagatan 8

Antal kurstillfällen: 5 gånger

Boka kurs

Vi byter betalningslösning på sajten. Vid problem med bokningar, maila oss på info@atmajyoti.se
This is default text for notification bar