fbpx

Yoniyoga

Yoniyoga – Yoni är sanskrit och betyder Sacred Portal, det är ett ord för vår vagina. Vår yoni är den mest receptiva delen hos oss kvinnor, och ihop med vår livmoder vårt center för kreativitet, skapande, vår livsenergi och vår personlig kraft.

 

Ta en stund och känn din Yoni, hur ofta är du i kontakt med henne? Vilken är din relation till henne? Vad kallar du henne? Hur “pratar” du om henne? Många av oss, både som individer och kollektivt i vårt samhälle tenderar att antingen översexualisera henne eller skambelägga henne, kanske till och med bådadera samtidigt. Vår kvinnliga sexualitet har förminskats, förtryckts och skambelagts så mycket genom tiderna och just därför är det så otroligt läkande när vi åter skapar en kärleksfull kontakt och börjar äga vår sexualitet i sitt fulla uttryck!

Yoniyoga Stockholm

Om Yoniyoga

 

Yoniyoga en mjuk, varsam och otroligt inkännande praktik. Genom en blandning av guidade och fria flöden av rörelser ihop med andning och ljud utforskar vi relationen till vår yoni, vår feminina essens, mjuka kraftfullhet och intuition. Fokus ligger hela tiden på att hitta och stärka kontakten med vår yoni, livmoder samt att väcka och stärka energin i vårt sakralchakra. Andra bonusar är att vi stärker vår bäckenbottenmuskulatur, balanserar upp våra hormoner, ökar vår sensitivitet och vår förmåga till njutning, både sexuellt och till livet i stort!

Kurstillfällen

Yoniyoga Stockholm

Yoniyoga nybörjarkurs

Datum: 27 sep – 29 nov
Dag: Måndagar

Tid: 19:00-20:30

Lärare: Cinna Brahme

Pris: 2000 kr

Palats: Sigtunagatan 8

Antal kurstillfällen: 10 gånger

Pranayama with Sudhir Tiwari
This is default text for notification bar