fbpx

Köpvillkor

Allmänna bokningsregler

 

Bokad plats av kurs, behandling, privatlektion, workshop, event, resor eller utbildningar är bindande. Bokning görs via Atmajyotis hemsida eller direkt via Atmajyotis reception. Observera att plats till kurs, workshop, event, resor eller utbildningar är garanterad först när betalning registrerats hos Atmajyoti. Vid frånvaro utgår full debitering.

 

Avbokning av behandling och/eller privatlektion måste ske 24 timmar innan det att bokningen är beräknad att börja annars utgår full debitering.

Vid workshops, event, utbildningar eller kurser är betald bokning bindande. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

 

Vi resor gäller paketreselagen som du bland annat hittar på konsumentverkets hemsida.

 

När din bokning är gjord via hemsidan får du en bokningsbekräftelse via e-post.

Enlig lagen om distansavtal gäller ångerfrist vid ehandel i 14 dagar från köpet.

 

Ta igen missade kurstillfällen

Missar man sin kurstid en vecka (eller flera gånger) så kan man när som helst ta igen det inom den period som kursen löper. Det går inte att ‘flytta över’ missade gånger från en termin till en annan.

Om du blir långvarigt sjuk och har läkarintyg så kan du frysa ditt kort/kurs och ta igen nästa termin. Detta gäller endast om du informerar oss direkt när sjukskrivningen påbörjas. Vi godkänner inte anmälan i efterhand.

 

Köp av kort

 

Då din beställning är gjord via vår webbsida får du en orderbekräftelse via e-post med information om kortet och dess giltighetstid, du får också kvitto/faktura. Du laddar ner Wondr bokningsapp som du också får länk till vid bokningen.

 

Avgifter och betalning

 

Atmajyoti har rätt att ändra engångsavgifter, månadsavgifter och övriga avgifter. Ändring av månadsavgift för abonnemangsmedlemskap gäller dock först efter utgången av innevarande bindningstid. Har medlemmen valt betalning av månadsavgift genom medgivande om månatlig kortdebitering och tillräckliga medel saknas på kortet vid dagen för debitering, skickar Atmajyoti en påminnelsefaktura avseende betalning av förfallen månadsavgift.

 

Avbeställningsvillkor paketresa

 

Enligt paketreselagen har vi som arrangör rätt att ta ut en rimlig avgift för de kostnader som vi har på grund av din bokning om du väljer att avboka resan.

 

Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar.

 

Atmajyotis avbeställningsavgift för paketresor:

-30% av hela resan pris om den avbokas senast 90 dagar före avresa

-60% av hela resans pris om den avbokas senast 60 dagar före avresa

-100% av hela resans pris om den avbokas senare än 30 dagar före avresa

 

Betalningsalternativ

 

Säkra kortbetalningar på nätet via Payex. Kortnumret skickas genom en krypterad anslutning direkt till banken. Atmajyoti Yoga AB har inte tillgång konfidentiell information som berör kundens kort eller bankkonto Följande kort kan användas för betalning via Atmajyotis hemsida:

 

VISA MasterCard

 

Vi tar också emot SWISH-handel.

 

När du betalar från utlandet kan du även använda följande;

IBAN: SE93-8000-0832-7993-4360-9021
BIC-kod (SWIFT-adress): SWEDSESS
Kontohavare:
ATMAJYOTI YOGA AB Sigtunagatan 8 113 22 Stockholm

Skriv ditt namn och för vilken kurs betalningen gäller.

 

Personuppgiftslagen

 

De personuppgifter du lämnar till Atmajyoti Yoga AB används för att hantera bokningar och bekräftelser samt för att se till att tjänsten fungerar på bästa möjliga vis. Atmajyotis register behandlas enligt PUL, Personuppgiftslagen. Ingen annan part än Atmajyoti har tillgång till uppgifterna.

 

Information och meddelanden

 

Medlemmen ansvarar för att underrätta Atmajyoti om förändringar av kontaktuppgifter (såsom ändring av namn, adress, e-postadress, telefonnummer) eller uppgifter för betalning via autogiro. Majoriteten av information och meddelanden skickas via e-post och via Facebook och hemsida.

 

Receptionens kontaktinformation

Telefon: 08-30 09 55 E-post: info@atmajyoti.se Hemsida: atmajyoti.se Adress: Sigtunagatan 8, 113 22 Stockholm

 

Hit vänder du dig också för att reklamera om det är något du inte är nöjd med.

 

Varmt välkommen till Atmajyoti Yoga

Yogaretreat oktober 2023
This is default text for notification bar